Ons bedrijf

Referentieprojecten

De producten van Roca zijn te vinden in de meest vooraanstaande en iconische gebouwen wereldwijd

Hotel W Barcelona

Architect: Ricardo Bofill

Categorie: Hotels en resorts

Installatiedatum: 2009

Het Hotel W Barcelona, ook wel bekend als Hotel Vela, maakt deel uit van de zuidelijke uitbreiding van de haven van Barcelona. Het door de Spaanse architect Ricardo Bofill ontworpen gebouw maakt deel uit van Starwood Hotels and Resorts Worldwide Inc.

Collecties in het project

One Hundred Restrooms in La Vaguada Mall

Het Boutique Hotel Casa Cacao, gevestigd in een historisch gebouw in Girona, combineert de charme van het historische centrum van de stad met het eigentijdse design van verblijven die gastronomie, warmte en moderniteit verenigen onder de handtekening van de gebroeders Roca.

Casa Cacao Boutique Hotel El Celler de Can Roca

Het Boutique Hotel Casa Cacao, gevestigd in een historisch gebouw in Girona, combineert de charme van het historische centrum van de stad met het eigentijdse design van verblijven die gastronomie, warmte en moderniteit verenigen onder de handtekening van de gebroeders Roca.

Eiffeltoren

De Eiffeltoren, gebouwd door de Franse ingenieur Gustave Eiffel voor de wereldtentoonstelling van 1889 in Parijs, ontvangt 7,1 miljoen bezoekers per jaar, waarmee het het meest bezochte monument ter wereld is waarvoor entree dient te worden betaald. Bij de verbouwing van de Eiffeltoren, onder leiding van architectenbureau Moatti et Rivière, werden Roca-producten gebruikt om de sanitaire ruimten in te richten.

Sheraton Huzhou

Het Sheraton Huzhou Hot Spring Resort Hotel is ontworpen door de wereldberoemde opkomende meesterarchitect Ma Yansong en het is het enige internationale luxehotel in Huzhou, waardoor het een van de meest prestigieuze iconen van de stad is.

Arena Pantanal-stadion

Arena Pantanal is een multifunctioneel stadion in het Braziliaanse Cuiabá dat is gebouwd voor de FIFA World Cup in 2014.

Bolsjojtheater

Het Bolsjojtheater opende voor het eerst zijn deuren op 20 oktober 1856 tijdens de kroning van Alexander II. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Moskou.

Hostal de La Gavina Grand Luxe Hotel

Het luxehotel Hostal de La Gavina in S'Agaró, Girona. Het hotel is gevestigd aan de mythische Catalaanse Costa Brava en combineert discrete moderniteit en elegante ontwerpen met de meest verfijnde klassieke, traditionele sfeer.

Rafayel on the Left Bank Hotel & Spa

Rafayel on the Left Bank maakt deel uit van de overweldigende en bekroonde Falcon Wharf Development in Battersea. Het unieke, door architect James Burland ontworpen gebouw van staal, glas en hout vormt een prima thuis voor Rafayel on the Left Bank.

Olympisch dorp Beijing

In de Olympische gebouwen in Beijing zijn bijna 15.000 Roca-producten, waaronder kranen, wastafels en toiletten, geïnstalleerd. De producten zijn te vinden in een aantal hotels, het Olympisch dorp, twee stadions en het beveiligingscentrum voor de Olympische Spelen.