Milieuvriendelijke technologieën

Onze inzet voor milieubescherming heeft geleid tot de ontwikkeling van water- en energiebesparende oplossingen

 

Cold Start

Een innovatief kraansysteem dat de tapkraan met koud water aanzet. De opening van de hendel naar rechts is geblokkeerd, zodat er koud water uit de voorste opening stroomt. Als de hendel naar links wordt gedraaid, wordt het water geleidelijk aan warmer. Op deze manier wordt er niet alleen water, maar ook energie bespaard, omdat we voorkomen dat de verwarming aanslaat als dit niet nodig is. Deze technologie is ook beschikbaar met een innovatieve progressieve cartridge die dezelfde functie heeft, maar dan met een wielbediening in plaats van een hendel.

 

 

Producten met deze technologie:

 

 

Flushfree-urinoir

Een nieuw soort urinoir waarbij geen water of elektriciteit hoeft te worden gebruikt. Dit innovatieve systeem gebruikt een cartridge die citroengeur uitstoot om onplezierige geuren te voorkomen en zo water- en energieverspilling tegengaat. De cartridge kan eenvoudig na 6000 cycli worden vervangen.

Producten met deze technologie:

 

 

W+W

Dit opzienbarende ontwerp heeft een nieuwe categorie voor badkamermateriaal gecreëerd: een in één eenheid geïntegreerde wastafel en wc. Deze eenheid met dubbele functie maakt het mogelijk om het water van de wastafel te hergebruiken door dit na een filterproces naar de stortbak door te sturen. Een duurzaam product dat hergebruik van water mogelijk maakt en verschillende onderscheidingen op het gebied van ontwerp en duurzaamheid heeft ontvangen.

 

 

>> Als u meer te weten wilt komen over Roca's milieuvriendelijke technologieën, breng dan een bezoekje aan Roca Loves the Planet.

Ons bedrijf