Innovatie

Innovatie

Onze uitdaging van productconceptie tot vervaardiging, logistiek en distributie

Een van Roca's stellingen is de overtuiging dat technologische innovatie een essentieel element vormt voor het bereiken van progressieve ontwikkeling en permanente verbetering binnen alle activiteiten. Om deze reden wordt er binnen alle dochterondernemingen en in alle fasen van het productieproces state-of-the-arttechnologie gebruikt.

Roca steunt op innovatie, compleet vanaf productconceptie en ontwerp tot vervaardiging, logistiek en distributie. Technologische voortreffelijkheid breidt zich uit tot al onze fabrieken over de hele wereld. Dit maakt de verwezenlijking van synergieën mogelijk en garandeert de hoogste kwaliteit gedurende het volledige productieproces. Met de rijke ervaring die we uit al onze productiecentra hebben verkregen, wijdt de technologische afdeling zich volledig en doorlopend aan het perfectioneren van het volledige ontwikkelings- en productieproces van nieuwe producten om zo onze toonaangevende positie op industrieel en technologisch gebied te handhaven.

 

 

Roca's constante technologische innovatie heeft slechts één doel: klanten de best mogelijke service leveren. Om die reden analyseren de R&D&I-afdelingen de behoeften en smaken van de samenleving om de producten van het bedrijf aan nieuwe marktsituaties aan te passen. Dit aanpassingsproces wordt niet alleen uitgevoerd op basis van esthetische principes en moderniteit, maar ook met het doel om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren.

Ons bedrijf