Roca Galleries

Ontdek de vlaggenschipgebouwen van het merk Roca

Roca Galeries zijn niet alleen fysieke locaties, maar een totaal concept dat het avant-garde aanbod and toekomstgerichte visie van Roca overbrengt. Gebouwd met de principes van design, innovatie en duurzaamheid in het achterhoofd. Roca Galeries toont duidelijk de toonaangevende toevoeging van wereldwijde merken, aan een voortdurende discussie over de samenleving als geheel, maar meer specifiek met professionals die een belangstelling en zorg hebben voor het opleveren van het badkamerconcept.

Roca Galleries functioneren als een ontmoetingsplaats en arena voor open dialoog, waar gelijkwaardige ontwerpers, architecten en interieurarchitecten uit de hele wereld samenwerken. Locaties in Londen, Shanghai, Barcelona, Madrid, Lissabon en Beijing bieden een multidisciplinair platform voor uitwisseling, waardoor een wereldwijd netwerk wordt opgezet om informatie te identificeren, interpreteren, ontwikkelen en te delen over nieuwe trends op het gebied.

Zaha Hadid Architects in London; Francesc Rifé Studio in Shanghai; Borja, Lucía en Carlos Ferrater’s OAB architectural studio in Barcelona; Estudio Lamela in Madrid; Ferruz Decoradors in Lisbon; en Ma Yansong in Beijing hebben deze visie tot leven gebracht in de Roca Galleries die een aantrekkelijke blik en een ware vertegenwoordiging van de waarden van het merk combineren.

Daarom zijn de sites van de Roca Gallery ontworpen als flexibele, functionele plaatsten om het uitgebreide assortiment Roca-producten te laten zien naast een breed aanbod van sociaal-culturele activiteiten.

 

Ons bedrijf