Roca Galleries

Ontdek de vlaggenschipgebouwen van het merk Roca

De Roca Galleries zijn niet alleen fysieke locaties, maar eerder een compleet concept, dat het avant-garde aanbod en de toekomstgerichte visie van Roca uitdraagt. De Roca Galleries zijn gebouwd met in het achterhoofd de principes van ontwerp, innovatie en duurzaamheid en laten duidelijk zien hoe het wereldwijde merk zich inzet voor een doorlopende samenwerking met de samenleving, maar vooral met professionals die een interesse en betrokkenheid delen als het gaat om het bevorderen van het badkamerconcept.

De Roca Galleries vormen een ontmoetingsplek en arena voor een open dialoog, en nodigen gelijkgestemde ontwerpers, architecten en interieurontwerpers van over de hele wereld uit om de handen ineen te slaan. De locaties in Londen, Shanghai, Barcelona, Madrid en Lissabon bieden een multidisciplinair platform voor uitwisseling en maken zo een wereldwijd netwerk mogelijk om informatie over nieuwe trends in de branche te identificeren, te interpreteren, te ontwikkelen en te delen.

Zaha Hadid Architects in Londen; Francesc Rifé Studio in Shanghai; de architectuurstudio OAB van Borja, Lucía en Carlos Ferrater in Barcelona; Estudio Lamela in Madrid; en Ferruz Decoradors in Lissabon hebben deze visie in de Roca Galleries tot leven gebracht door een geëngageerd uiterlijk en een ware representatie van de waarden van het merk te combineren.

Daarom zijn de Roca Gallery-locaties ontworpen als flexibele, functionele plekken om het brede aanbod aan Roca-producten naast een keur aan socioculturele activiteiten tentoon te stellen.

 

Ontwerp en innovatie