Ramon Benedito

Een industrieel vormgever uit Barcelona met een wereldwijde reputatie – en wereldwijd bekroond.

In de 20 jaar dat hij met Roca heeft gewerkt, heeft hij een ontwerpcriterium gebruikt dat in enkele woorden samen te vatten is: nauwkeurigheid als methode. De logische confrontatie tussen technologie en design heeft bij hem geleid tot een synthese van resultaten die aan de eisen van onze tijd beantwoorden.

ONTWORPEN COLLECTIES

Hall

Een voorstel dat trouw blijft aan de essentie van een niet-te-ver verleden. Deze collectie is de ontdekking van een robuust stuk vol karakter dat stijl, veelzijdigheid en comfort ademt. Het herdefinieert de klassieke tijd en geeft het een tijdloos en trendbestendige air, het zal altijd aanwezig blijven door haar bruikbaarheid.

Bol

Deze collectie haalt haar inspiratie uit een vernieuwd concept van comfort en sereniteit. Haar stijl combineert perfect een modern design en de veelzijdigheid van een ontroerende ruimte die men aan het denken zet.

Diverta

Deze badkameraccessoires geven elke ruimte een frisse, stijlvolle, stadse sfeer. De harmonie en balans van de zachte lijnen zijn aspecten die alle stukken binnen deze collectie met elkaar gemeen hebben.

Happening

Deze collectie wordt gekenmerkt door haar modulariteit en flexibiliteit. Hij past dankzij haar vele mogelijkheden in elke ruimte. Deze serie kan op vele manieren gecombineerd worden en is het juiste antwoord op alle soorten smaken en atmosferen.

ONTDEK ANDERE DESIGNERS