De toren is diverse keren opnieuw geschilderd sinds de oorspronkelijke bouw. De originele kleur, Venetiaans rood, was een helderrode kleur. In 2014, toen vooral de eerste verdieping werd aangepakt, werd Venetiaans rood gebruikt als centraal thema van het project. Volgens architect Alain Moatti was de keuze voor Roca gemotiveerd door de waarden van design, technologie en kwaliteit, alsmede door de hoge weerstand van de producten van Roca, waardoor ze perfect geschikt zijn voor installatie in openbare ruimten met veel bezoekers.

Ontdek de collecties die in dit project zijn gebruikt

Meridian

Afgeronde en volle vormen geven deze serie een gevoel van vernieuwde romantiek. Golvende en stijlvolle lijnen voor een collectie van stukken die geïnspireerd lijkt op de dynamiek die inherent is aan de beweging van een waterdruppel.

Diverta

Deze badkameraccessoires geven elke ruimte een frisse, stijlvolle, stadse sfeer. De harmonie en balans van de zachte lijnen zijn aspecten die alle stukken binnen deze collectie met elkaar gemeen hebben.

Access

Een collectie gericht op groepen met mobiliteitsproblemen die op zoek zijn naar ergonomische, veelzijdige en subtiele oplossingen voor de badkamer. Kwaliteit, functionaliteit en design ten dienste van welzijn, comfort en gemak, voor alle behoeften.