DOWNLOAD VAN ROCA BIM-OBJECTEN

Download Roca's BIM-objecten in Revit- of ArchiCAD-formaat van de bimobject.com

Roca heeft zijn volledige catalogus van producten in BIM-objectformaat toegankelijk op het web, dankzij de samenwerkingsovereenkomst met BIMobject.

Roca en BIMobject ondertekenden in 2014 een samenwerkingsovereenkomst om ons engagement te versterken om professionals in de sector te helpen om over de meest geavanceerde tools te beschikken om hun werk te verbeteren.

Een BIM-object is een informatiecontainer waarin alle belangrijke gegevens over de kenmerken van een product zijn opgenomen. Volgens de digitale samenwerkingsmethodologie van BIM Building Information Modeling-technologieën kunnen BIM-objecten worden gedownload uit de cloud om te worden geïntegreerd in elke BIM-software.

Op die manier kunnen architecten, ingenieurs of ontwerpers dit geavanceerde instrument gebruiken bij de projecten die zij uitvoeren. De mogelijkheid om BIM-objecten van Roca te downloaden verhoogt de efficiëntie en de kwaliteit van hun werk aanzienlijk door snellere processen van hogere kwaliteit te realiseren die de foutmarge tot een minimum beperken.

+2.500

PRODUCTEN BESCHIKBAAR

+1.7M

PRODUCTDOWNLOADS

+300.000

VERTROUWDE ROCA PROFESSIONALS 

+10

BESCHIKBARE FORMATEN, INCLUSIEF ARCHICAD EN REVIT

Hulp nodig met onze BIM-objecten?

Als u problemen hebt met het vinden van onze BIM-objecten in een specifiek formaat of als u oplossingen op maat nodig hebt, staan wij klaar om u te helpen.

Roca's Bim Awards En Nieuws

Award voor het meest gedownloade merk op bimobject.com in 2019

Award voor het meest gedownloade merk op bimobject.com in 2016

Roca's Bim-objecten Bereiken 1.000.000 Downloads

Roca, een pionier in de ontwikkeling van BIM-objecten, is het eerste bedrijf in de branche dat deze downloads van de BIMObject-website bereikt.