Het in 1932 gebouwde hotel bevindt zich in een select toevluchtsoord tussen de stranden van Sant Pol en Cala Sa Conca. Filmsterren, staatshoofden en leden van voorname Europese koninklijke families hebben allemaal genoten van de gastvrijheid en het comfort van de kamers en de uitzonderlijke Royal Suite. De spa en de Kanebo Beauty Club zijn slechts enkele voorbeelden van de vele faciliteiten die beschikbaar zijn voor de gasten._x005F_x000D__x000D_ _x005F_x000D__x000D_ De badkamers van La Gavina omvatten de beste producten uit de Hall-, Diverta- en Kalahari-collecties, samen met de organische en natuurlijke Thesis-kranen en exclusieve Vintage-douchekoppen.

Ontdek de collecties die in dit project zijn gebruikt

Hall

Een voorstel dat trouw blijft aan de essentie van een niet-te-ver verleden. Deze collectie is de ontdekking van een robuust stuk vol karakter dat stijl, veelzijdigheid en comfort ademt. Het herdefinieert de klassieke tijd en geeft het een tijdloos en trendbestendige air, het zal altijd aanwezig blijven door haar bruikbaarheid.

Diverta

Deze badkameraccessoires geven elke ruimte een frisse, stijlvolle, stadse sfeer. De harmonie en balans van de zachte lijnen zijn aspecten die alle stukken binnen deze collectie met elkaar gemeen hebben.