Casa Cacao is een gastronomisch eerbetoon aan chocolade en een genot voor de zintuigen, tussen trendy en traditie. Boven de gelijknamige chocoladewinkel biedt het hotel een van de beste uitzichten op de stad in ruime suites die in de badkamer een ruimte voor welzijn creëren. De moderniteit van Loft kranen of Superinox accessoires wordt gecombineerd met oplossingen voor comfort, zoals het vrijstaande Virginia bad of de Rainsense en Raindream douchekoppen. De combinatie van al deze elementen resulteert in gastvrije ruimtes die ontworpen zijn om weg te gaan.

Ontdek de collecties die in dit project zijn gebruikt

Meridian

Afgeronde en volle vormen geven deze serie een gevoel van vernieuwde romantiek. Golvende en stijlvolle lijnen voor een collectie van stukken die geïnspireerd lijkt op de dynamiek die inherent is aan de beweging van een waterdruppel.

Access

Een collectie gericht op groepen met mobiliteitsproblemen die op zoek zijn naar ergonomische, veelzijdige en subtiele oplossingen voor de badkamer. Kwaliteit, functionaliteit en design ten dienste van welzijn, comfort en gemak, voor alle behoeften.