Bij Roca kennen we de waarde van de middelen waarmee we werken. Daarom ontwikkelen we duurzame technologieën en producten waarmee we water en energie kunnen besparen in onze dagelijkse routines. In dezelfde lijn promoten we solidariteitsinitiatieven zoals de We Are Water Foundation met als doel bij te dragen aan de oplossing van de problemen die voortvloeien uit het gebrek aan water en sanitaire voorzieningen in de wereld

WE ARE WATER FOUNDATION

De We Are Water Foundation, opgericht in 2010, is een Roca-initiatief dat projecten leidt die toegang tot water en sanitaire voorzieningen garanderen in de meest behoeftige gebieden van de planeet.

DUURZAME TECHNOLOGIEN

Onze toewijding aan het milieu zet ons ertoe aan om technologieën, oplossingen en producten te onderzoeken en te ontwikkelen die een verantwoord gebruik van hulpbronnen bevorderen en grotere besparingen op water en energie mogelijk maken.

DUURZAME PRODUCTIEVE PROCESSEN

Initiatieven zoals Eco-Roca of Zero Waste tonen onze vastberadenheid om efficiëntere en schonere productieprocessen te realiseren die bijdragen aan zorg voor het milieu.

KWALITEITS- EN MILIEUBELEID

Bij Roca is de integratie van duurzame maatregelen in al onze processen een van onze fundamentele waarden. Bekijk ons Kwaliteits- en Milieubeleid.