Roca Gallery

Roca creëerde in 2010 het Roca Gallery-project als ontmoetingsplaats om een constante dialoog met de samenleving en met die professionals te stimuleren met wie het bedrijf de nieuwsgierigheid en interesse in de bouwsector en de innovatie in de badkamerruimte deelt.

Dit doel werd uitgedrukt door middel van fysieke ruimtes in opvallende gebouwen in steden als Londen, Shanghai, Peking, Barcelona, Madrid en Lissabon en binnenkort São Paulo. Deze ruimtes, open voor het grote publiek, organiseren tentoonstellingen, debatten, presentaties en andere evenementen die, samen met de weergave van Roca's nieuwste innovaties, de essentie en waarden van het merk overbrengen.

Het online platform breidt de visie van het project uit en wordt een virtuele ruimte die artikelen verzamelt over huidige trends en toekomstige uitdagingen. Met de medewerking van meer dan 160 internationale professionals wil rocagallery.com een ruimte zijn om te leren, een mening te vormen en kennis te delen over architectuur, design, innovatie en duurzaamheid.