Na een grote renovatie heeft het bekende gebouw veel van zijn historische voorkomen teruggewonnen en is het uitgegroeid tot een van 's werelds meest technisch geavanceerde theaters._x005F_x000D__x000D_ _x005F_x000D__x000D_ Het Bolsjojtheater is het belangrijkste nationale theater van Rusland en is als drager van Russische muzikale tradities een van 's werelds belangrijkste muziekcentra die de ontwikkeling van de dramakunsten bevorderen._x005F_x000D__x000D_ _x005F_x000D__x000D_ De Hall-, Meridian- en Dama Senso-collecties zijn samen met de klassieke Florentina-kranen in de badkamers van dit iconische gebouw te vinden.

Ontdek de collecties die in dit project zijn gebruikt

Hall

Een voorstel dat trouw blijft aan de essentie van een niet-te-ver verleden. Deze collectie is de ontdekking van een robuust stuk vol karakter dat stijl, veelzijdigheid en comfort ademt. Het herdefinieert de klassieke tijd en geeft het een tijdloos en trendbestendige air, het zal altijd aanwezig blijven door haar bruikbaarheid.

Meridian

Afgeronde en volle vormen geven deze serie een gevoel van vernieuwde romantiek. Golvende en stijlvolle lijnen voor een collectie van stukken die geïnspireerd lijkt op de dynamiek die inherent is aan de beweging van een waterdruppel.